Mogelijkheden

Kookworkshops

Binnen onze kookstudio willen we klanten de mogelijkheid aanbieden om kookworkshops te houden. Dit kan op diverse manieren waarbij vooral de wens van het gezelschap voorop staat.

De eerste mogelijkheid is om een workshop in te plannen die door ons verder ingevuld wordt. De workshop wordt dan begeleid door één van onze collega’s.
De gerechten worden in de basis door ons bepaald maar er is uiteraard wel overleg over bijvoorbeeld dieetwensen of allergieën. Tevens is er aandacht voor een eventueel thema, de leeftijd van de groep en kookervaring. Tijdens de workshop kijken we naar de recepten, de ingrediënten, het gebruik van apparatuur, bereidingswijze en proeven we een drankje tijdens het koken. Wanneer alle gerechten klaar zijn, genieten we gezamenlijk van al het lekkers aan de feestelijk gedekte tafel.

Een andere mogelijkheid is om meer eigen inbreng toe te passen. Misschien ben jezelf wel een begenadigd kooktalent en wil je dit graag een keer met vrienden of vriendinnen delen maar heb je thuis de ruimte daar niet voor. In goed overleg zijn er vrijwel altijd mogelijkheden waar we graag aan mee werken.

Voor alle workshops gelden de volgende voorwaarden:

  • De ingrediënten komen uit de PLUS supermarkt
  • Maximaal 10 deelnemers per groep.
  • We hanteren een all-in prijs (ingrediënten, drank, begeleiding en schoonmaak) op basis van de gemaakte afspraak (offerte vooraf)

Neem ook gerust contact met ons op als u meer wilt weten.

0478 553900 (keuzemenu 7)

info@bijuitstek.com

Kookworkshops
7. proeverij photo-of-person-pouring-wine-into-glass-besides-some-cheese-1545529.jpg

Proeverijen

Wanneer je enthousiast bent over een artikel en je wilt er meer over weten, kun je bij een proeverij meer kennis op doen. Zo geniet je eenvoudig en betaalbaar van diverse producten. Door te proeven en te vergelijken krijg je meer inzicht.

Wij hebben ervaring in het organiseren van whisky en speciaal bier proeverijen. Hiervoor hebben we binnen onze supermarkt medewerkers beschikbaar met de juiste kennis. Ook andere proeverijen zijn in goed overleg mogelijk. We kunnen mooie wijnen laten proeven, samen cocktails maken of een rondgang maken door ons kaas of tapas assortiment. In goed overleg is vrijwel alles mogelijk.

In onze agenda worden de door ons zelf georganiseerde proeverijen gepresenteerd. Via deze agenda zijn dan ook tickets voor deze evenementen te verkrijgen. Wil je op een ander moment graag zelf een proeverij houden voor je eigen gezelschap kom dan eens langs om dit te bespreken of neem contact met ons op. Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden aan privé proeverijen maar door de enorme variatie in mogelijkheden is het niet mogelijk om die voorwaarden hier allemaal te vermelden. 

Contact

Kinderfeestjes

Wanneer een kind weer een jaartje ouder wordt, wil je dat graag op een leuke manier vieren. Daar hoort naast een feestje voor de familie ook een kinderfeestje bij waarbij de jarige een aantal vriendjes en vriendinnetjes mag uitnodigen om iets leuks te gaan doen. In onze kookstudio kunnen we voor de kinderen een feestelijke activiteit aanbieden waarbij de kinderen zelf lekkere hapjes maken om deze vervolgens met zijn allen gezellig op te smikkelen. Uiteraard staat daarbij de jarige in het middelpunt van de belangstelling.

Natuurlijk zijn de gerechtjes die we maken aangepast aan de leeftijdsgroep. Denk bijvoorbeeld aan een muffin, een taart die je mag versieren, pannenkoeken bakken, een fruitspiesje of een smoothie of een kindercocktail drinken.
Ook hier hebben we natuurlijk aandacht voor gezonde en verantwoorde maar zeker ook lekkere producten.

Heb je zelf een idee om het feestje leuk en gezellig te maken, laat het ons weten, dan stellen we gezamenlijk een leuk programma voor de kinderen samen.

De voorwaarden voor een kinderfeestje:

  • Er is ruimte voor maximaal 10 kinderen
  • Per 4 kinderen  rekenen we op begeleiding door 1 volwassene
  • Één van zijn collega’s begeleidt de gehele groep
  • Voor de jarige hebben we kadootje
  • We versieren de ruimte feestelijk
  • We hanteren een all-in prijs (ingrediënten, drank, begeleiding en schoonmaak) op basis van de gemaakte afspraak (offerte vooraf)
kinderfeestjes.jpg
Verhuur

Verhuur

We kunnen onze kookstudio ook verhuren voor bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen of besloten feestjes. Deze activiteiten kunnen plaats vinden met of zonder begeleiding maar uiteraard wel onder onze voorwaarden.

Omdat er een beperkte horeca-bestemming verleend is mogen activiteiten uiterlijk tot 23:00 uur duren. Uiteraard willen we geen overlast veroorzaken voor de omgeving dus zijn er ook beperkingen met betrekking tot het produceren van geluid. Een feest met achtergrondmuziek is mogelijk maar een happening met deejays of een orkest behoort niet tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken

Contact

Vers bereide maaltijden

Naast alle activiteiten in de kookstudio, is daar nog een activiteit die niet per definitie in de kookstudio thuis hoort maar die we daar wel uitvoeren. We bereiden verse maaltijden die worden gemaakt van de levensmiddelen uit supermarkt PLUS Guido van Dijck (waar ze ook verkocht worden). Het gaat hier om de artikelen die niet meer verkoopbaar zijn onder de eisen die ze stellen aan hun levensmiddelen. Deze artikelen zijn kapot, hebben een plekje of zijn krom of passen niet in de prijs / kwaliteit normen die ze stellen in de supermarkt. Die bewuste artikelen komen in de kookstudio terecht waar ze beoordeeld worden of ze nog goed zijn om er verse maaltijden van te maken. 

Vers bereide maaltijden

De verse en goede artikelen worden gescheiden van de onbruikbare artikelen en worden verwerkt in de maaltijden. Door deze methode van werken weten we vandaag niet wat we morgen gaan maken. De creativiteit van de kok in combinatie met het aanbod uit de supermarkt bepaald wat er gemaakt wordt. Dat is de ene dag een schnitzel met aardappeltjes en broccoli en de andere dag een vegetarische schijf met rijst en boontjes. De maaltijden worden zo samengesteld waarbij we in acht nemen dat de onderdelen in de juiste verhoudingen worden verdeeld en je de juiste hoeveelheid voedingstoffen van die dag per eetmoment altijd binnenkrijgt.

Met deze werkwijze kan het aanbod maaltijden dagelijks wisselen en kan het zo maar voorkomen dat een bepaalde maaltijd er op een dag niet is. Maar de dag er na weer wel. De maaltijden kunnen in verschillende samenstellingen aangeboden worden dus er is altijd wel iets lekkers te vinden. Het doel is ongeveer 10 verschillende maaltijden aan te bieden naast de vaste items bami en nasi.

Zelf een lekker recept / idee / tip? 

Vertel het ons.

ANGY-0228-Vlees.jpg

Ben je zelf niet onverdienstelijk in de keuken en wil je jouw kookkunsten delen met anderen? Wij kunnen samen hier een leuke happening van maken. Door samen in gesprek te gaan en te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, kunnen we gezamenlijk een kookworkshop organiseren. Als hobbykok breng je jouw specifieke kennis en enthousiasme in om goede en lekkere gerechten te maken en wij organiseren de ruimte, communicatie en contact met potentiële gasten om er een leuke bijeenkomst van te maken.

Misschien denk je nu dat het duur is en hoe moet dat allemaal? Wij helpen je graag en dat kan vaak ook nog zonder hoge kosten.

Vraag er naar bij Guido van Dijck of Mark Nabuurs en we maken er een leuke workshop van. 

0478 553900 (keuzemenu 7)

info@bijuitstek.com