Kennismaken

In de basis willen we bezoekers de vele mogelijkheden van levensmiddelen laten beleven. Wat is er allemaal te krijgen, hoe smaken onbekende producten en welke combinaties zijn mogelijk? Op deze vragen willen we antwoord geven.

Dat doen we zo veel mogelijk op gezonde wijze met verantwoorde voeding die past bij een gezonde levensstijl. Naast het gezonde is er uiteraard ook aandacht voor het “Bourgondische”. Iedereen wil ook genieten en dat mag ook best een keer buiten de “gezondheidsregels”.

We gebruiken zo veel mogelijk ingrediënten uit onze de supermarkt. Dit zijn kwalitatieve producten waar we volledig achter kunnen staan. 

De gerechten en thema’s die we gaan toepassen zijn niet moeilijk maar soms wel verrassend. De insteek is dat het voor iedereen die van lekker eten houdt, toepasbaar, uitvoerbaar, betaalbaar en verkrijgbaar is. Geen “haute cuisine” maar toch ook wel iets meer dan een aardappel met een gehaktbal.

 

Maak kennis met onze creaties

ANGY-0188.jpg

In 2020 hebben we de kookstudio in gebruik genomen en zijn we direct gestart met de bereiding en verkoop van kant en klare maaltijden. De basis voor de maaltijden wordt gevormd door producten uit de supermarkt die niet meer verkocht worden maar kwalitatief nog prima in orde zijn om te gebruiken.

De verkoop van de maaltijden was direct een succes. Zonder al te veel promotie wisten de klanten al snel de gerechten te vinden en op social media kregen we veel complimenten over de samenstelling en de smaak. De variatie is ruim. Hollandse maaltijden, oosterse gerechten, visbereidingen, van alles komt voorbij in het assortiment. Letterlijk voor ieder wat wils.

De maaltijden zijn uiteraard te koop in de supermarkt maar ook via de webshop van deze site.

Webshop