Kookstudio

We hebben een gezellige en sfeervolle ruimte gerealiseerd. Naast aandacht voor de sfeer is de studio ook professioneel ingericht. Met een prachtig kookeiland en de nieuwste apparatuur is er een werkplek ontstaan waar menig chef-kok bij gaat watertanden. Hier kunnen zowel onze medewerkers als onze gasten helemaal los gaan met snijden, mengen, bakken en koken. Daarnaast zijn er zitplekken voor 26 personen. Ook hierbij is veel aandacht geschonken aan sfeer en comfort. Alle ruimte voor de al eerder genoemde workshops maar ook voor proeverijen, vergaderingen met een hapje of zelfs kinderfeestjes.

Plus Guido van Dijck

De binding met PLUS Guido van Dijck is groot omdat we proberen zo veel mogelijk van de levensmiddelen / ingrediënten die we nodig hebben zo veel mogelijk bij PLUS Guido van Dijck te halen. Hiermee kunnen we in ieder geval aantonen dat lekkere gerechten ook gemaakt kunnen worden met “supermarkt-ingrediënten” maar daarnaast gebruiken we ook levensmiddelen die niet meer geschikt zijn voor de verkoop in de supermarkt omdat de kwaliteit niet meer bij de verkoopprijs past. Ook artikelen die een plekje hebben of waar een deel niet meer goed van is, kunnen we gebruiken voor gerechten in de kookstudio (wel goed voor gebruik maar niet goed voor de verkoop).

Lokale samenwerking

Met kookstudio Bij Uitstek is er veel mogelijk in samenwerking met andere Venrayse ondernemers. We kunnen ons richten op met plaatselijke ingrediënten, geserveerd aan de inwoners van Venray. Mocht je als ondernemer zelf kansen zien om met ons samen te werken neem dan contact met ons op.

Contact